Párové focení - jetelové pole, Příbram, Dobříš

5 důvodů proč potřebujete předsvatební focení

Ahoj, dobrý den!

Gratuluji! Jste zasnoubení! Pomalu ale jistě se prokousáváte všemi věcmi, co musíte ohledně Vaší svatby zařídit.. až najednou – narazíte na zásnubní (nebo také předsvatební) focení.

Nevěsty většinou trošku tuší oč jde, ale pro zopakování (a pro ženichy, které focení většinou trošku trápí) si povíme “co to tedy je”.

V mém případě předsvatební focení znamená cca hodinová procházka do přírody, kde si povídáme, po cestě různě zastavujeme a fotíme :). Není na tom nic složitého, po chvíli se uvolníte, zjistíte, že fakt o nic nejde a že to vlastně je docela sranda! Z této procházky si odnesete 30-40 fotek dle Vašeho výběru svatebního balíčku. Dobrá zpráva! Tato předsvatební focení mám v rámci svatebních celodenních balíčků. V případě, že chcete kratší svatební focení, je možné si jej dokoupit za zvýhodněnou cenu oproti běžnému ceníku.

Ale už k těm důvodům, proč tohle focení prostě potřebujete!

1. Možnost stoupnout si poprvé společně před foťák a zahodit stud

Jak jistě víte, součástí svatebního focení je i (často zbytečně obávané) novomanželské focení, ideálně při západu slunce. Bojíte se tohohle focení, protože o sobě tvrdíte, že nejste fotogeničtí? Nevíte jak to bude probíhat? Tak právě to zjistíte při předsvatebním focení! To totiž probíhá hodně podobně jako právě ono svatební focení! Vyzkoušíte si jaké to je stoupnout si před foťák a když se podaří a odhodíte veškerý stud, věřte, že vzniknou nádherné fotky, které Vám budou připomínat to krásné období zasnoubení!

fotografovani paru dobris pribram 142

2. Poznáte svého fotografa

Je super se poznat u kafe na neutrální půdě, ale co je víc, než vyzkoušet si svého fotografa při reálném focení? Pokecáte spolu trošku více a lépe se navzájem poznáte. To Vám (a především ženichům) opět pomůže odhodit stud z focení, protože zjistíte, že i Váš fotograf je jen člověk a že není čeho se obávat. Zároveň si trošku zvyknete na přítomnost fotografa, a tak pro Vás jeho přítomnost nebude tolik stresující během Vašeho dne.

3. Možnost vrátit se na “svoje místo”

Vždy je krásné, když mě necháte trochu nahlédnout do Vašich životů a vezmete mě třeba místo, kde se konalo Vaše první rande nebo místo, kde Vás přítel požádal o ruku či prostě Vaše oblíbené místo, kam spolu rádi chodíte. Fantazii se meze nekladou! Když si vyberete místo, které je s Vámi spojené, věřím, že o to víc pro Vás takovéto fotky budou speciální! Zároveň budete více uvolnění, protože to místo skvěle znáte. Nemáte takové místo a začínáte panikařit, kde tedy focení udělat? Nebojte! Mám v záloze všechna možná místa a další stále objevuji –  od krásných míst v Brdech, vyhlídky u Vltavy či nádherné lomy.

fotografovani paru dobris pribram 50

4. Fotky můžete dát použít jako součást výzdoby na svatbě anebo třeba na oznámení

Jakmile fotky dostanete, nabízí se nekonečno možností, co s nimi můžete udělat (kromě vložení na Facebook či Instagram). Nevíte třeba jak dozdobit nějaký kout na Vaší svatbě? Co třeba právě vytištěnými fotografiemi z předsvatebního focení? Nebo se Vám fotky hodí třeba na oznámení? A což takhle krásné fotoplátno, které bude zdobit Vaši ložnici? Možností je opravdu nekonečno!

5. Máte profesionální fotky Vás dvou (v civilu :))

Svatební fotky jsou krásné a mají svůj vlastní příběh, který budou vyprávět dalším generacím. Je ale super, když kromě nich máte i své společné fotky ve Vašem běžném oblečení, ve kterém jste to jednoduše Vy!

TIP: Nevěsty si můžou dát zkoušku make-upu na stejný den jako má být Vaše předsvatební focení! Je totiž skvělé, když jste profesionálně nalíčená a cítíte se mnohem sebevědoměji!

fotografovani paru dobris pribram 151