Rodinné fotografování, focení v přírodě, rodinné focení Příbram, Dobříš, Praha

Ateliér u mne již nehledejte

Na jaře roku 2017 jsem si začala pomalu pohrávat s myšlenkou, že by bylo fajn mít svůj vlastní prostor, kde mohu fotit i když venku nebude příznivé počasí. Po měsících přemýšlení jsem si řekla: “Tak co, zkus to a uvidíš!” A tak se tento nápad stal skutečností a po dlouhém hledání vhodných prostor jsem 1. září převzala klíče od místnosti, kde jsem si mohla budovat co jsem chtěla.

fotoatelier dobris pribram petraskova

Zpočátku mě focení v ateliéru bavilo – je skvělé mít vlastní prostor. Ovšem po roce a pár měsících s postupem zkušeností a i vývojem a urovnáním si toho co chci fotit, jsem zjistila, že tento typ fotografie prostě není pro mě. Focení portrétu, rodinek či páru je v exteriéru plné zábavy, momentek a spontánních reakcí. To jsou emoce, která já hledám a které bohužel na bílém plátně málokdy vykouzlíme. A protože mě opravdu baví fotit Vás takoví jací skutečně jste, směřovala jsem i přes to, že jsem ateliér měla k dispozici, zhruba 90% focení ven. Protože tedy ateliér prakticky nevyužívám, rozhodla jsem se jej zrušit.

Už se moc těším na všechna focení venku – ať už ve sněhu, v kvetoucí přírodě, v létě při západu slunce či s padajícím lístím. Každé období má svá kouzla! 😍

zimni rodinne fotografoveni dobris pribram 3

A nebojte – vše je o osobní domluvě, tudíž pokud na domluvený termín focení bude pršet či bude opravdu velká zima, není problém focení přesunout na jiný den. Mým hlavním cílem je získat fotky, se kterými budete spokojení či ještě lépe – budete je milovat. Čehož, když v tomto počasí nebudete chtít jít fotit, nedosáhneme.

Ano, od 1. 1. 2019 tedy budu fotit pouze v exteriéru či s miminky u Vás doma. Věřím však, že to nebude krok zpět, nýbrž krok dopředu, protože nebudu tolik vázana na určité místo! 😊 Děkuji za Vaši podporu! ❤️

fotografovani paru dobris pribram 131